Garancia

Ha betartod a műtétet követő 4 hétben a tanácsainkat, garantáljunk, hogy a beültetett hajszálak 90%-a véglegesen megmarad! Az átültetett hajszálak garantáltan növekedni fognak és életed végéig megmaradnak.

Az beültetett hajszál nem érzékeny a hormonra, nem hullik többé.

Garantáljuk, hogy az általunk végzett hajbeültetés után nem keletkezik maradandó nyom.

A keletkező apró sebek csupán átmenetiek, és 100%-ig begyógyulnak. Még a fodrászod sem fogja tudni megmondani, hogy valaha hajbeültetésed volt!

Mivel a saját hajszálaidat használjuk a műtét során, garantáljuk a 100%-ban természetes, esztétikus hatást. Doktornőinket nem csak precizitás, hanem kiemelkedő esztétikai érzék is jellemzi – ez biztosítja a lehető legszebb, legtermészetesebb eredményt.

Nálunk első a diszkréció! Nem erőltetjük, hogy pácienseink arccal, névvel ország-világ előtt vállalják a műtéti procedurát. A konzultáción és a kontroll vizsgálatokon készült fotóanyagot elsősorban dokumentációs céllal készítjük, a műtétek eredményének visszakövetése végett. Ezeket csak a páciens előzetes beleegyezésével használjuk fel a weboldalon.

Ugyanakkor, ha valaki nyitottabb személyiség és szívesen szerepel, természetesen nagyon boldoggá tesz minket és még kedvezményre is számíthat!

 

FIGYELEM! A hajbeültetés végeredménye egyénenként változhat a beültetett hajszálak minőségétől és mennyiségétől függően. (pl. gyenge, vékonyszálú haj esetén kevésbé látványos a hajbeültetés eredménye. Ilyenkor elő- és utókezelésként vitaminos mezoterápia kúrát szoktunk javasolni, hogy megerősítsük a hajszálakat.)